29.03.2024 - 14:36

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

İMGE BOYA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

1994 yılında ortaklarının ürettiği çeşitli mamulleri pazarlamak üzere kurulan firmamız, bir yıl sonra asıl uğraşımız olan inşaat cephe kaplamaları ve boyaları pazarlaması ve uygulaması işine başlamıştır.
 
Bu konuda üretim yapan bir firmanın mamullerini uzun süre pazarlayan firmamız, artan talep ve ürün çeşitliliğine cevap verebilmek amacıyla 1998 yılında mevcut ortak yapısını değiştirmek suretiyle üretime geçmiştir. 
 
Başlangıçta mineral sıva, renkli hazır sıva, rulotex, elastex, silikonlu, silikonsuz akrilik dış cephe boyaları, tavan ve duvar plastik ile su bazlı saten boya üretirken 2002 yılı başında makine ve ekipmanını tamamlayarak solvent bazlı boyaların da üretimine başlamıştır.
 
İmalat ve pazarlama konusunda yeterli tecrübe ve kadroya sahip olan firmamız müşteri portföyünden gelen talepleri daha iyi değerlendirebilmek için imalat ve inşaat grubu olarak iki ana konuda uzmanlaşma yoluna gitmiştir.
 
İmalat konusunda yukarıda bahsettiğimiz atılımları yaparken, inşaat konusunda da sadece boya ve dış cephe kaplaması uygulaması şeklinde olan taşeron faaliyetlerini genişleterek inşaatın her konusunda söz sahibi olmayı kendisine hedef seçmiştir.
 
Bu yöndeki disiplinli ve azimli çalışmalarımız kısa zamanda netice vermiş ve dosyamızda mevcut olan referans listemizde de görüleceği gibi Türkiye’nin değişik yörelerinde bulunan devasa inşaatların iç ve dış cephe boyaları, mermer, fasarit, tavan ve duvar serpmeleri ile sıva üstü, tuğla üstü makine, el isçiliği alçı uygulamaları şirketimiz tarafından müşteri memnuniyeti çerçevesinde yapılmıştır.
 
İnşaat konusunda gerekli bilgi birikimi ve finansal kaynağı sağlayan firmamız yönetimi artık komple inşaat yapma zamanının geldiği kanaatine vararak 2006 yılı başlarında 16 dairelik bir inşaata başlamış ve bu konuda da kaliteden ödün vermeden ilk binasını bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satışa sunmuştur.
 
Bu çalışmalar, bizim kalite anlayışımız ile hareket eden 250 kişilik dev bir kalifiye eleman kadrosu marifetiyle yapılmaktadır. Bunun kısa bir sürede oluşturulması da şirketimizin başarılarının en önemlilerinden biridir.
 
Ayrıca yukarıda bahsedilen çalışmalar için gerekli araç, gereç, makine, ekipmanımız da yeterli miktarda mevcut olup bunları gerekli miktarlara çıkarabilecek maddi güç ve teknik bilgiye de sahip bulunmaktayız.
 
Türkiye’nin yakaladığı yeni istikrar döneminde atılım planlarımız ve gerçekleştireceğimiz projeler hazır haldedir. Gelişen müşteri portföyümüz ve kalitesinden ödün vermeden devam ettirdiğimiz imalatlarımıza yapacağımız yeni ilaveler, şirket idare ve yönetiminde gerçekleştirdiğimiz modernizasyon içinde bulunduğumuz ve önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara ulaşacağımız ümidini güçlendirmektedir.
 
Bu ümidi beraber gerçekleştireceğimiz bütün dost ve müşterilerimize bu vesile ile bol ve bereketli işler dileriz.
 
Saygılarımızla.